Kleinschalige vanner en drumhorse fokkerij met gezonde en grote tinkers

06 538 19 689
evy@ruijs.nl 06 538 19 689

Bosritten

Wil je de magie van het bos ervaren op de rug van onze lieve Tinkers? Dat is nog steeds mogelijk!

Bosritten voor beginners en ervaren ruiters
Of je nu een volledige beginner bent of een doorgewinterde ruiter met jarenlange ervaring, onze bosritten zijn toegankelijk voor alle niveaus. We zorgen ervoor dat iedereen een veilige en plezierige rit kan beleven, waarbij we de route aanpassen aan jullie ervaring en voorkeuren.

Ervaren het bos verkennen op Tinkers
Tinkers zijn prachtige, betrouwbare paarden die zich uitstekend lenen voor buitenritten. Wij hebben leuke Tinkers klaarstaan waarmee je van een relaxte rit kunt genieten.

Prive-ritten voor een persoonlijke ervaring
Onze bosritten worden momenteel alleen in privéverband aangeboden, wat betekent dat je de enige deelnemers zijn tijdens de rit. Op deze manier hebben je alle aandacht en begeleiding voor een persoonlijke ervaring. Dit is omdat wij op dit moment niet meer in het bos staan met de paarden. Evy komt met het paardenbusje naar het bos en brengt een paard mee zodat je samen met Evy van het bos kunt genieten. De totale kosten (huur paard, de buitenrit zelf en het verplaatsen naar het gewenste bos) hiervoor zijn€100,-.

Wil je toch met meer mensen deelnemen aan de bosrit, dan is dit ook mogelijk. We kunnen een paardentrailer huren om extra paarden mee te nemen, waardoor we maximaal drie personen kunnen deelnemen. In dat geval is de prijs €85,- per persoon. 

Ontdek de schoonheid van de Hoge Veluwe of Den Treek-Henschoten
We hebben de mogelijkheid om verschillende routes te nemen tijdens onze bosritten. Je kunt ervoor kiezen om de prachtige Hoge Veluwe te verkennen of juist te genieten van de natuur in Den Treek-Henschoten. Beide gebieden bieden een adembenemend landschap en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.