Kleinschalige vanner en drumhorse fokkerij met gezonde en grote tinkers

06 538 19 689
evy@ruijs.nl 06 538 19 689

Ouder & kind- of vriendinnenles

Wil je de magie van het paardrijden delen met je familieleden, partner of vriendinnen? Of ben je op zoek naar een gezellig en sportief uitje met je vader, moeder, zoon, dochter, ooms, tantes, broertjes, zusjes, vrienden, vriendinnen of partner? Of wil je gewoon quality time doorbrengen met je dierbaren en een bijzondere ervaring delen? Dan zijn onze ouder & kind en vriendinnen paardrijlessen perfect voor jullie!

Waarom samen paardrijden?
Paardrijden is niet alleen een leuke en uitdagende activiteit, maar het creëert ook een goede band tussen jullie. Het delen van deze bijzondere ervaring op de rug van een paard zorgt voor onvergetelijke momenten. Bovendien is het een geweldige gelegenheid om elkaars interesses beter te begrijpen en van elkaar te leren.

Voor beginners en gevorderde ruiters
Met onze paarden kunnen wij lessen geven aan ruiters van alle niveaus. Of je nu nog nooit op een paard hebt gezeten of al ervaring hebt, onze ouder & kind en vriendinnen paardrijlessen zijn geschikt voor iedereen. Dus als je vader, moeder, zoon, dochter, vriendinnen of partner nieuwsgierig is naar de wereld van het paardrijden, kunnen ze met jou meedoen en ontdekken waarom jij zo gepassioneerd bent over deze prachtige sport.

Duo- en triolessen
De ouder & kind paardrijlessen worden gegeven in duo’s of trio’s, wat betekent dat je samen z’n tweeën of drieën de les kunt volgen.

De leservaring
Tijdens de 1,5 uur durende les nemen we de tijd om de paarden te zadelen en te poetsen, zodat je samen met je familielid, vriendinnen of partner kunt genieten van elk aspect van het paardrijden. Evy, de instructrice zal ervoor zorgen dat je op een veilige en leuke manier kunt rijden. Ze past de lessen aan op basis van het niveau van de deelnemende ruiters, zodat iedereen het meeste uit de ervaring kan halen.

De kosten voor onze ouder & kind paardrijlessen bedragen €32,50 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van een paard of pony. We hebben caps te leen, je hoeft geen rijbroek aan te schaffen, een legging/trainingsbroek of een smalle spijkerbroek met stretch is ook prima. Neem wel schoenen met een klein hakje (1 cm) mee, zoals regenlaarzen, zodat je niet door de beugels slipt.

Hoe kun je deelnemen?
Het reserveren van een ouder & kind of vriendinnen paardrijles is eenvoudig. Je kunt gewoon een les inplannen op de website. Geef daarbij aan met wie je graag wilt komen en of jullie al ervaring hebben met paardrijden.
Voor kinderen onder de 8 jaar vragen we een begeleider mee te nemen, maar geen zorgen als de begeleider geen ervaring heeft met paarden. We staan altijd klaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.